de pH van koffie en eigenlijk na uw gezondheid


 
Body pH is een maat voor zuurgraad en alkaliniteit in ons systeem.PH potentieel ervan waterstof en is nauw verwant aan de hoeveelheid beschikbare zuurstof voor de cellen en organen. De ideale pH voor een persoon is ongeveer 7,4, die meer naar alkaliteit leunt.



De reden waarom de pH is belangrijk dat:1. De overgrote meerderheid van ziekten, waaronder hart-en vaatziekten, kanker, neurologische problemen, vroegtijdige veroudering en allergieën, een paar te noemen, zijn verbonden met zure pH lager dan 7,4Twee. Western regime typisch zuurgenerator, zodat tantocausa onze pH lager dan 7,4 en laat dus ons lichaam zijn veel gevoeliger voor ziekten.In 1928 Dr Otto Warburg, een biochemicus en arts, ontdekt dat tumorcellen zijn anaëroob, wat betekent dat ze geen zuurstof inademen. In 1931 ₩ dr. Warburg de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde voor zijn onderzoek.Veel recente studies hebben bevestigd wat Dr Warburg heeft gevonden en een zuurstof-vrije omgeving, dat wil zeggen een zure omgeving is zeer bevorderlijk voor kanker en vele andere ziekten. Wanneer onze pH 7,4, en daarom is er veel zuurstof in ons systeem kankercellen zeer zwak en gemakkelijk overwonnen door ons immuunsysteem.Elk voedsel is alkalisch of zuur zelf, en het is ook het resultaat alkalisch of zuur na verwerkt door ons lichaam. Heel vaak echter de inherente alkaliteit of zuurgraad van een levensmiddel is volledig verschillend van de effecten van de uiteindelijke pH is een bepaald voedsel in ons lichaam.Bijvoorbeeld, citrusvruchten zoals sinaasappelen, limoenen en citroenen zijn karakteristiek zuur. Echter, na gedigereerd en verwerkt door ons lichaam, die een resultaat alkalische en derhalve bijdragen aan onze eigen pH alkalisch.Helaas alkalische vormen van voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit worden te vaak geconsumeerd in ons voedsel als een secundaire rol en in kleine hoeveelheden, soms gebruikt als garnering of gewoon u een visuele en kleurrijke touch aan te geven aan het hoofdgerecht.Geraffineerde suikers en alcoholische dranken zoals bier, wijn sterk bijdragen tot de zure pH.Het typische westerse dieet is grotendeels gebaseerd op de traditionele voedingsmiddelen zoals vlees, zuivel, pasta en brood, geraffineerde suikers, gebak, sterk bewerkte voedingsmiddelen, bier, wijn en koffie die bijdraagt ​​aan een hogere pH zuurgraad in ons lichaam.Bij het voorbeeld van koffie, hoeveel mensen meestal beginnen hun dag met een uitgebreid koffie, laat me je vertellen dat 17 glazen water nodig hebben om het zuur te neutraliseren in een kopje koffieAls u een persoon bent die graag koffie als het neemt nota van deze, misschien moet je weg te nemen van deze slechte gewoonte, op maat of wat je ondeugd en het eten van voedsel met je ph te alkalisch te bellen.