рН кави і насправді після того, як ваше здоров'я
Тіло рН є мірою лужності і кислотності в нашій системі.
PH потенційний засіб водню і тісно пов'язане з кількістю доступного кисню до клітин і органів. Ідеальний рН для людини становить близько 7,4, яке спирається більшою мірою на лужність.
Причина, по якій рН знаходиться дуже важливим є те, що:
1. Переважна більшість захворювань, включаючи хвороби серця, рак, неврологічні проблеми, передчасного старіння і алергії, щоб назвати кілька, які були пов'язані з кислотою рН менше 7,4
Два. Західна дієта, як правило, генератор кислоти, тому tantocausa рН наших менше 7,4 і, отже, робить наші тіла більш сприйнятливими до хвороб.
У 1928 році д-р Отто Варбург, біохімік і лікар, виявив, що пухлинні клітини є анаеробними, що означає, що вони не дихають киснем. У 1931 році д-р Варбург отримав Нобелівську премію з фізіології і медицини за свої дослідження.
Багато недавні дослідження підтвердили, що доктор Варбург виявив, і безкисневому середовищі, тобто кисле середовище є дуже сприятливою для раку та багатьох інших захворювань. Коли наші рН 7,4, і тому існує велика кількість кисню в нашій системі, ракові клітини дуже слабо і легко долаються нашою імунною системою.
Кожна їжа лужної чи кислої сама по собі, і це також результат лужної чи кислої після обробки нашого тіла. Дуже часто, однак, притаманні лужності або кислотності їжа абсолютно відрізняються від наслідків остаточного рН є специфічною їжі в нашому організмі.
Наприклад, цитрусові фрукти, такі як апельсини, лимони і Лайми характерна кисла. Тим не менше, після того, як перетравлюється і обробляється нашими органів, що утворюють в результаті лужного і, отже, сприяти нашої власної рН до лужних.
На жаль формування лужних продуктів, як овочі та фрукти занадто часто споживаних в нашій їжі, як другорядну роль і в невеликих кількостях, іноді використовується в якості гарніру або просто щоб дати вам візуальну і барвисті дотик до основної страви.
Рафінованого цукру та алкогольних напоїв, таких як пиво, вино сприяють в значній мірі до кислоти рН.
Типовою західної дієти в значній мірі заснована на традиційних продуктах, таких як м'ясо, молочні продукти, макаронні вироби і хліб, рафінований цукор, випічка, з високим ступенем переробки продуктів харчування, пива, вина і кави, який сприяє підвищенню кислотності рН в нашому організмі.
Візьмемо як приклад кави, скільки людей зазвичай починають свій день з багатого кави, дозвольте мені сказати вам, що потрібно 17 склянок води, щоб протидіяти кислоти в чашці кави
Якщо ви є людиною, яка любить каву, як він бере до відома це, можливо, ви повинні відняти від цієї шкідливої звички, звичаю чи як там тебе звати віце та прийому їжі з рН до лужних.