Juiste combinatie van voedingsmiddelen


TAO WETENSCHAP LOGIST espiritual


Sneller voedsel worden verteerd moeten wachten op tragere spijsvertering verlaten van de maag. Dit proces kan 6 tot 8 uur en ondertussen snel verteerd voedsel, zoals fruit, groenten (gekookt en rauw) en een aantal zetmelen ondergaan enige ontleding en fermentatie, die gas, zuur, opgeblazen gevoel kan veroorzaken buik, brandend maagzuur en maagpijn, gewichtstoename, het genereren van toxines, voedingsstoffen malabsorptie en indigestie. Voor een betere spijsvertering, moet u eerst eten meer vloeibaar voedsel en kauw vast voedsel tot het vloeibaar wordt voor het doorslikken.


Als we kijken naar de natuur, zien we dat de dieren niet eten te mengen. Meestal eet een voedsel in een tijd, dat wil zeggen een "mono-dieet", en er is een reden waarom. Verschillende soorten voedsel langer duren om te verteren. Bij gecombineerde eiwitten, zetmeel, vet en suiker is een uitdaging voor de spijsvertering. Helaas, het is precies hoe de meeste mensen eten vandaag en de reden waarom het probleem van de spijsvertering is nummer een in de ontwikkelde landen.

Alles wat wordt geconsumeerd ofwel licht verteerbaar of gefermenteerde of genomen een slechte combinatie van voedingsmiddelen. Idealiter eet mono-maaltijden, maar dit is misschien te veel gevraagd, zodat de beste oplossing voor een goede spijsvertering is om te eten voedingsmiddelen die goed te combineren en zijn eenvoudig te verteren. Een natuurlijke voeding, eenvoudige, goed gecombineerd en laag in vet kunnen voorkomen en oplossen van veel van de voorkomende gezondheidsproblemen.

Als voedsel niet goed worden gecombineerd, plus zwak, opgeblazen, moe, slaperig, zware, gas en gebrek aan energie te voelen, kan vaak leiden tot ernstige maag-voorwaarden en chronische problemen. De verlengde combinatie van vele soorten en onverenigbare levensmiddelen op een maaltijd veroorzaakt 90 procent van spijsverteringsstoornissen.

Juiste voedselcombinaties helpt energie te besparen, te absorberen voedingsstoffen en geven het lichaam een ​​kans om zichzelf te reinigen van giftige stoffen. Als je vermijd bewerkte voedingsmiddelen en eet rauw, vooral groenten en fruit, zal het resultaat van de spijsvertering en de eliminatie van meer zelfs en glad, en u zult zich energiek, lichter, schoner, mooier huid met en gewicht te verliezen het hebben van een efficiënte spijsvertering, vooral als je laat dineren en ingewikkeld te voorkomen.



De regels van voedsel te combineren is een eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde voedsel keuze tussen de verschillende soorten die worden ondersteund. Dit maakt eenvoudig en efficiënt de spijsvertering en zorgt voor comfort na de maaltijd. Spijsvertering is niet alleen chemisch of fysisch procede, maar ook fysiologische. Enerzijds chemische ontsluiting vindt plaats tussen een aantal sappen en hun enzymen. De sappen afwisselend zuren en basen, en het karakter wordt bepaald door de eisen van de enzymen die ze bevatten. Deze enzymen actief blijven in geschikte media en worden vernietigd geschikt. Bijvoorbeeld het enzym ptyalin (die breekt het zetmeel) is alleen actief in een alkalisch milieu en wordt vernietigd door een zwak zuur. De maag-enzym pepsine (die start eiwitvertering) is alleen actief in het zure medium en wordt vernietigd door alkali.

Deze regels van spijs combinatie moet niet letterlijk worden genomen, want we hebben allemaal een vertering en assimilatie capaciteit anders. Ze moeten worden gezien als een gids om u te helpen begrijpen welke combinaties om te voorkomen dat in de toekomst te voorkomen ongemak veroorzaken. Niemand kent je lichaam beter jezelf en wat voelt goed om een ​​persoon, kan een andere persoon niet voor je werken. Het lichaam vertelt ons altijd te tolereren specifieke levensmiddelen of een combinatie. Vraag het maar aan jezelf hoe je je voelt na het eten.

Voor meer informatie ga: gids voor de juiste voeding te combineren.

 Bron: Copyright © by Natturalia.com