Tabel van de metabole reactie van Eten

Tabel van Food metabolische reactie stelt ons in staat vrij en soeverein mens begrijpen dat levensmiddel moet worden geconsumeerd in grote hoeveelheden tot leven wekken en wat moet worden vermeden, omdat ze vernietiging en dood te genereren op cellulair en neuronale. Deze informatie is essentieel voor ieder mens die leeft in uw gezondheid onevenwichtigheden.
 

zeer alkalizing
zeer alkalizing
matig alkalizing
Neutraal / licht verzurende
matig verzurende
zeer verzurende
9,5 pH alkalisch water
avocado/persea
artisjok
kikkererwten
sappen
Alcohol, koffie, zoetstoffen
Zeezout 8,5 pH 
biet
asperge
bonen
boter
Suikerhoudende vruchtensappen
gerstegra
Paprika en peper
bloemkool
pruimen, kersen
appel
Groene thee en zwarte chocolade compun
havergras
kool
 wortelen
gierst
Banaan/musaseo
Industriële suiker (mafle)
alfalfa gras
aubergine
bieslook
Almond Milk
Moras
jam
komkommer
selderij
courgette
Soja melk
bosbessen
Gelatine
spinazie
gember
prei
Sesame Melk
druiven
mosterd
peterselie
sperziebonen
aardappelen
Cashews
behandelen
azijn
broccoli
sla
groene erwten
noten
oranje
Kétchup
ontkiemd
Mosterdzaad
koolraap
hazelnoten
perzik
geraffineerd zout
zeewier
ui
waterkers
Zonnebloempitten
framboos
gist
ruwe amandelen
rode ui
grapefruit
Zonnebloemolie
zilvervliesrijst
kip
citroen
radijs/arkolanda
kokosnoot
Druivenpitolie
haver
Rood vlees
kalk
raket
Quinoa

Roggebrood
Varkensvlees
grapefruit
Tomaat /naguate
linzen

Wild Rice
vlees

Sojabonen / soja
Biologische tofu, kruiden en specerijen
watermeloen, amarant
Paddestoelen en schimmels
Eieren, vis, schaaldieren

organish

Olijfolie
Flax Oil
Avocado-olie
Kokosolie
rozijnen, meloen

Koemelk kaas, yoghurt. Alle industriële verwerkt.